Go to Top

Lidt om os

Lidt om os

I mere end 40 år, er det gået i fisk for Tom. Som 14 årig startede han som fisker og som 18 årig blev han selvstændig fiskehandler. Han købte en “fisketur “mellem Hou og Dronninglund, hvor han solgte dagens fangst på de forskellige gårde.

Så blev det tid til kone og børn, og ”fisketuren” blev til en fiskevogn, der blev transporteret mellem Dronninglund, Vodskov og Brugsen i Hou.

Kunder kom der flere af, vognen blev solgt, og forretningen blev rigget til derhjemme. Friske fisk er et must i butikken, og gerne arter, der ikke altid er så kendte på spisebordet.

Kunderne kan altid få råd og en opskrift med hjem, det er der ingen ben i, med undtagelse af, da der skulle prøves klumpfisk, der opgav han og solgte den til en restaurant.

I dag er hustruen Anette og datteren Maria også at finde i butikken når der langes fisk og ”fiskedeller”over disken. Samt sønnen Richardt som står for mad udad huset og delikatessen. Her er tingene ikke fra dåse og pose men ægte hjemmelavede retter og lækkerier!

“Fiskedellerne” og Stjerneskud er berømte fra Nordkap til München, og man skal være i god tid, hvis man vil erhverve, sig de berømte “deller”.

Tom har eget røgeri, både varm og koldrygning. Man kan se medens fiskene bliver ordnet, samt se hvordan fisken ser ud inden skind og hoved bliver fjernet.

Det meste er hjemmelavet og altid af friske råvarer. Så butikken er meget speciel og oser af god atmosfære.

Som Tom siger “alle er velkomne, bare de har penge med” og det er der ingen ben i.

Åbningstider

Sommer åben Vinter åben
Mandag LUKKET
Tirs-tors 9-12 Man-tirs: LUKKET
Fredag: 9-17.30 Ons-tors 9-12
Lørdag: 9-12 Fredag: 9-17.30
Søndag: LUKKET Lørdag: 9-12
Søndag:  LUKKET

Skærtorsdag, Langfredag, St. Bededag og Kr. Himmelfartsdag Åben 9-12