Go to Top

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

BESTILLING

Når du bestiller din fiskekasse skal du angive hvor du vil have kassen placeret f.eks. i garagen eller foran din hoveddør. Vi vil også meget gerne at du oplyser dit mobilnummer i tilfælde af at postbuddet/fiskemanden ikke har mulighed for at komme af med kassen.

Dette er gældende for både kasser under og over 55km afstand.

LEVERING

Hvis du bestiller inden onsdag kl 13, leverer vi din fiskekasse i samme uge om torsdagen for dem der bor under 55km væk fra Tomsfiskebod skolevej 3a Hou, 9370 Hals mellem kl 13.00 og 18.00 og om fredagen for dem over 55km mellem kl 9.00 og 16.00.
Vi leverer lige til døren i hele Danmark. (Dog ikke, ikke brofaste øer) Ved køb opkræves et fragtgebyr på 60kr for dem der bor længere end 55km væk.

KØLIG TRANSPORT

Vi garanterer nedkølet transport. Fisken leveres lige til døren af fiskemanden om torsdagen for dem der bor under 55km væk mellem 13.00 – 17.00 mellem kl. 08.00 – 16.00. af post Danmark om fredagen for dem over 55km. Er du ikke hjemme, når leveringen sker, følger vi dine leveringsanvisninger (eks. stilles foran hoveddøren). Fisken er pakket med is i en flamingokasse og kan holde sig køligt i optil 30 timer. Fiskemanden forsikrer levering mellem 13.00 – 18.00 og Post Danmark forsikrer at kødet leveres indenfor 24 timer.

FERSKE VARER

Vi leverer kun frisk fisk. På den måde sikres du et frisk fanget produkt. Fisken er vakuumpakket og klar til brug eller kan lægges i fryseren.

FORTRYDELSERET

Den normale 14-dages fortrydelsesret er ikke gældende ved køb af letfordærvelige madvarer.

BETJENING

Ønsker man råd og vejledning, kan fiskemanden træffes på tlf. 98253248 eller på Tomsfiskebod@gmail.com

BETALING

Pengene vil blive hævet fra jeres kort når varen afsendes. Mobilepay (bestillinger via mail betales med mobilepay og hæves samme dag)

REKLAMATION

Skulle der være fejl og mangler kontakt Tomsfiskebod på 98253248 straks efter modtagelse.

PRIVATSLIVSPOLITIK

Vi benytter ikke cookies, så derfor gemmes dine oplysninger ikke.

Vi videregiver ingen form for oplysninger. Derunder kort, navn og adresse ved bestilling.

Enhver tvist mellem Tomsfiskebod og kunden er underlagt dansk lov.

LEVNEDSMIDDELSLOVE

Tomsfiskebod har et gennemført egenkontrolprogram. Det samme har alle vores samarbejdspartnere. Egenkontrolprogrammet har til formål at sikre kvaliteten i alle processer fra råvare til levering hos kunden.

Fødevaremyndighederne aflægger løbende kontrolbesøg hos Tomsfiskebod såvel som hos vores samarbejdspartnere.

Fersk fisk skal opbevares ved 0-2 C. Stiger temperaturen over dette niveau, stiger fordærvelsen markant.